OKULUMUZDA BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLERLE DOLU HEYECANLI BİR GÜN...

Okulumuz TEV Esat Egesoy Bedia Basgoz ilk/ortaokulu olarak Sosyal Etkinlikler kapsaminda bugün çok güzel ve ogrenciler acisindan da bir o kadar heyecanli bir gün geçirdik.

saat 13;30 dan 16:00'ya kadar süren oldukça keyifli ve eglenceli program akisinda

Sakarya Uygulamalı Bilimler  üniversitesi Hendek MYO'dan Dr Metin Çengel ve 10  öğrencisi okulumuz Bilisim sinifinda tüm ögrencilerimize Robotik Kodlamanin ne oldugunu anlatarak degisik Robotik Kodlama uygulamasini anlatarak öğrencilerimize yapmalarini sagladilar. Alinan bu tanitim ve uygulama semineri(!)nin ardindan öğrencilerimize Katilim Sertifikalari dagitildi.

Ardindan Sakarya Bisikletliler derneginden gelen bir gönüllü, bisiklet ve saglik acisindan onemini anlatarak, çocukların bisiklet kullanimini tesvik edip bahçe turu attirdi.

Bir yandan da Sakarya BB Basketbol Antrenörlerinden bir gönüllü ögrencilerimize basketbol sporunu tanıtarak onlari bu spora  özendirme amaçlı gösteri yaptı.

En son ve kapanista da okulumuz bahçesinde ogrencilerimize robotik kodlamanin uygulanmasina yönelik olarak uzaktan kumandali araçlarla balon patlatma yarisi yaptirildi.

Bahçeşehir  Kolejinin okulumuza armağan ettigi hikaye kitaplari ve LGS Test Kitaplarinin teslim alimi ile etkinligimiz sona erdi. Fatih Sancaklı anasınıfı öğrencilerimiz için çok eğlenceli drama gösterileri sundu.

Korona tedbirleri mümkün oldugu ölcüde  goz önünde bulundurularak gerçekleşen bu faaliyetimizde basta Dr. Metin Cengel beyfendi ve ögrencilerine, Bahcesehir Kolejinden Fatih Sancakli beyfendiye, Sakarya Bisikletliler Dernegi gonulkusu ve Sakarya BB Basketbol Antrenoru hocalarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Herhangi bir olumsuz bir vakanın yasanmadigi bu günde öğrencilerimiz oldukca eglendi ve bilisime dogru hizla ilerleyen dunyada umarim yavrularimizin ilgisini bu yönde bir nebze olsun çekmişizdir.

Etkinliğimiz boyunca ogrencilerimizin organizesi ve program akisinda emegi gecen tum idareci ve öğretmen arkadaslarımıza teşekkür ederiz.

11-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-202111-10-2021